Vodafone komt volgende week met RED Together familie abonnement

Vodafone komt volgende week met RED Together familie abonnement

13-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Bronnen melden dat Vodafone volgende week met een RED Together abonnement gaat komen. Vodafone heeft de berichtgeving zelf nog niet bevestigd. RED Together is feitelijk een familie abonnement met een gezamelijke databundel.

Toen Vodafone en Ziggo in Nederland beide nog zelfstandige bedrijven waren, bood Ziggo een familie abonnement aan. Bij dit abonnement werd een basis bedrag betaald voor een basis abonnement met daarin belminuten, SMS berichten en dataverkeer. Op dit basis abonnement konden tot vijf aansluitingen geactiveerd worden die allen van de gezamelijke bel-, sms- en databundel gebruik konden maken. Nadat Vodafone en Ziggo in Nederland samen zijn gegaan, is Ziggo gestopt met het aanbieden van dit abonnement.

Bronnen melden nu dat Vodafone op 18 juni een vergelijkbaar abonnement gaat introduceren. Het abonnement heet 'RED Toghether'. Klanten kunnen voor 45 euro een basis abonnement afsluiten met één simkaart. Voor 15 euro per aansluiting extra kunnen maximaal vier extra aansluitingen op het abonnement gerealiseerd worden. Met alle aansluitingen op het RED Together abonnement kunnen klanten onbeperkt bellen en SMS'en. De databundel wordt door alle aansluitingen gedeeld.

Basis abonnement voor meerdere aansluitingen

Wanneer RED Together los wordt afgesloten met één simkaart beschikt het abonnement over onbeperkt bellen en sms'en en een databundel van 40 GB die gebruikt kan worden in Nederland en de EU. Daarnaast beschikt het abonnement over een bundel met 100 minuten die gebruikt kunnen worden voor bellen naar internationale nummers. Dit basis abonnement kost 45 euro per maand. Zodra voor 15 euro extra per maand een tweede aansluiting op het abonnement wordt geactiveerd, verdubbelt de databundel naar 80 GB. Deze databundel wordt dan door beide aansluitingen gedeeld.

Een derde, vierde en vijfde aansluiting kan gerealiseerd worden voor 15 euro per aansluiting extra. Al deze aansluitingen delen de databundel van 80 GB. Bij vijf aansluitingen heeft iedere aansluiting dus feitelijk 20 GB tot haar beschikking. Overigens is het zo dat de databundel dynamisch wordt verdeeld. Eén aansluiting mag dus bijvoorbeeld ook gewoon 80 GB aan data verbruiken en de andere aansluitingen niets.

Combinatie voordeel bij een Ziggo aansluiting

Wanneer op het adres waar het RED Together abonnement wordt afgesloten ook een vaste aanslutiing van Ziggo actief is, kan het abonnement gecombineerd worden binnen het 'Non stop gratis extra's' programma. Dit levert totaal 5 euro per maand korting op (ongeacht of er één of vijf aanslutingen actief zijn) en verdubbelt de databundel alsmede de internationale belbundel. Zijn er meerdere aansluitingen op het RED Together abonnement actief dan verdubbelt de databundel naar 160 GB en de bundel voor internationale telefoongesprekken naar 200 minuten.

Vodafone gaat het nieuwe RED Together abonnement aanstaande maandag, 18 juni, introduceren. Vooralsnog heeft Vodafone de komst van het abonnement zelf nog niet bevestigd.

Via: MobileCowboys
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10