Ziggo voegt offline-modus toe aan Ziggo Go app

Ziggo voegt offline-modus toe aan Ziggo Go app

14-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Ziggo biedt in de nieuwste versies van haar Ziggo Go app voor Android en iOS de mogelijkheid om bepaalde on-demand films en series te downloaden. Hiermee wordt het mogelijk om films en series in de Ziggo Go app offline - zonder internetverbinding - te bekijken.

Ziggo heeft wellicht de meest waardevolle functie tot nu toe toegevoegd aan haar Ziggo Go app. Wie zijn Ziggo Go app update naar de laatste versie, krijgt bij diverse films en series uit het on-demand aanbod van Ziggo een download knop te zien. Hiermee is het mogelijk om films en series te downloaden naar een Android of iOS apparaat om deze op een later moment zonder internetverbinding te kunnen bekijken.

De functie is een welkome aanvulling. Dankzij de functie wordt het bijvoorbeeld mogelijk om films en series via de Ziggo Go app in het vliegtuit te kijken. Ook krijgen ouders van (jonge) kinderen de mogelijkheid om kinderseries en films op bijvoorbeeld een tablet te downloaden zodat kinderen tijdens een lange autorit zich kunnen vermaken met het kijken naar deze films.

De downloadoptie is in eerste instantie alleen beschikbaar voor een select aantal films en series. Vanwege specifieke rechten is het voor Ziggo niet mogelijk het totale on-demand aanbod beschikbaar te maken voor offline-gebruik.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie