Canal Digitaal en Glasnet gaan samenwerken in regio Rotterdam

Canal Digitaal en Glasnet gaan samenwerken in regio Rotterdam

21-06-2018  |  Maarten van Vliet


Glasnet en Canal Digitaal gaan hun krachten bundelen bij het aanbieden van internet en televisie in de regio Rotterdam. Klanten in Kralingen-West kunnen straks op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk van L2Fiber Rotterdam kiezen voor een pakket van internet van Glasnet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

In juli gaat in Kralingen-West letterlijk en figuurlijk de schop in de grond en begint de uitrol van het glasvezelnetwerk van L2Fiber in Rotterdam. Glasnet wil naar eigen zeggen op dat glasvezelnetwerk een belangrijke aanbieder van internet en interactieve televisie worden. 

Heel Rotterdam verglazen

Eind mei maakte L2Fiber bekend heel Rotterdam te willen verglazen. L2Fiber Rotterdam claimt dat er niet eerder op zo’n grote schaal door een private organisatie glasvezel is aangelegd in een grote stad. De onderneming vergelijkt de huidige breedbandinfrastructuur in Rotterdam met een landweggetje en belooft een verkeersader met tweemaal zes rijstroken. Het netwerk is open en onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle aanbieders van internet, televisie en telefonie of andere breedbanddiensten.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie