Amazon houdt op 16 juli Amazon Prime Day

Amazon houdt op 16 juli Amazon Prime Day

04-07-2018  |  Bart Garvelink


Amazon gaat het jaarlijkse online shopping-evenement Prime Day ook in Nederland, België en Luxemburg introduceren. Prime-leden hebben anderhalve dag, van 12 uur op 16 juli tot 24 uur op 17 juli, exclusieve toegang tot duizenden aanbiedingen.

Naast alle aanbiedingen zijn voor Prime-leden ook exclusieve nieuwe artikelen, content en special-edition-producten voor een beperkte tijd beschikbaar.  

Een abonnement op Amazon Prime kost tijdelijk 3,99 euro per maand, het normale tarief is 5,99 euro per maand. Ook kan er voor 49 euro een jaarabonnement worden afgesloten. De dienst is dertig dagen gratis uit te proberen.

Amazon Music sinds vorig jaar

De Amerikaanse gigant Amazon is geleidelijk bezig om steeds meer aan te bieden in Nederland. Amazon is namelijk eind 2017 ook in de Benelux gestart met het aanbieden van Amazon Music Unlimited. Iedereen die een Amazon Echo slimme speaker in bezit heeft, kan met Amazon Music Unlimited al voor 3,99 euro per maand onbeperkt en reclamevrij naar muziek luisteren. Dit abonnement is alleen bruikbaar op de Echo speaker.

Voor iedereen die geen Amazon Echo heeft, biedt Amazon Music Unlimited ook normale abonnementen met vergelijkbare prijzen als Spotify vraagt. Voor 9,99 euro kunnen gebruikers op alle apparaten onbeperkt en reclamevrij naar muziek luisteren en voor 14,99 euro is een familie abonnement beschikbaar waarmee tot 6 gebruiker de dienst kunnen gebruiken.

Amazon Music Unlimited biedt een muziekbibliotheek van meer dan 40 miljoen nummers en was al geruime tijd actief in onder andere de Verenigde Staten.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie