T-Mobile Thuis lanceert TV app voor Apple TV 4

T-Mobile Thuis lanceert TV app voor Apple TV 4

05-07-2018  |  Maarten van Vliet  |  Diensten


T-Mobile lanceert een TV app voor Apple TV 4 genaamd TV Anywhere. Hiermee kan de consument naast de interactieve TV-Box ook televisie kijken via Apple TV. Met TV Anywhere kan op drie apparaten tegelijkertijd televisie worden gekeken, waaronder op smartphone, tablet en op het grote scherm via Chromecast en Apple TV. Vanaf medio augustus is het ook mogelijk TV Anywhere te gebruiken via desktop en laptop.

De lancering van TV Anywhere voor Apple TV 4 past in de filosofie van T-Mobile om naar eigen zeggen grenzen te verleggen en beperkingen voor de consument weg te nemen. Met de nieuwe uitbreidingen wil de provider klanten volledige vrijheid en flexibiliteit om TV te kijken waar zij dit willen. TV Anywhere is standaard onderdeel van de TV-dienst van T-Mobile Thuis en biedt overal in de EU toegang tot 29 zenders die Live en 7 dagen terug te bekijken zijn.

De TV Anywhere app en de nieuwe platforms worden ontwikkeld in samenwerking met Red Bee Media. Deze globale dienstverlener in TV en media levert diensten aan omroeporganisaties, mediabedrijven en telecomleveranciers.

In mei al een update

Enkele maanden geleden voorzag T-Mobile zijn TV Anywhere app nog van een update en biedt nu enkele nieuwe features waaronder standaard tot zeven dagen terugkijken op elke zender en gebruikers kunnen nu ook verder kijken waar zij gebleven waren. Verder is de interface van de app vernieuwd om uitgesteld kijken en 'verder kijken' beter te ondersteunen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie