Samsung geeft tot 150 euro cashback op de Samsung Galaxy S9 of S9+

10-07-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Net als ieder jaar in de zomermaanden, is Samsung ook nu weer een cashback actie gestart rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Wie voor 5 augustus een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ aanschaft ontvangt tot 150 euro retour op zijn of haar bankrekening.

Iedereen die tussen 2 juli en 5 augustus 2017 een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ koopt (of heeft gekocht) kan deelnemen aan de nieuwe cashback actie van Samsung. Samsung geeft namelijk tot 150 euro retour aan alle klanten die binnen deze periode één van beide toestellen aanschaffen.

Samsung Galaxy S9 (links) en Samsung Galaxy S9+ (rechts)
Samsung Galaxy S9 (links) en Samsung Galaxy S9+ (rechts)

Samsung geeft een cashback van 100 euro op de 64 GB uitvoering van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Wie een 256 GB uitvoering van één van beide toestellen aanschaft, kan aanspraak maken op een cashback van 150 euro.

Het maakt niet uit bij welke winkel of provider de Samsung Galaxy S9 of S9+ is aangeschaft, zolang het maar om een Nederlandse winkel of provider gaat en het gaat om een toestel met een Nederlandse EAN code (productcode). Sommige winkels verkopen ook uit het buitenland geïmporteerde Galaxy S9 modellen. Deze toestellen vallen buiten de cashback actie.

Aanmeldformulier

Om aanspraak te kunnen maken op de cashback actie moeten klanten een aanmeldformulier invullen op de website van Samsung en daarbij een scan van de aankoopbon en een foto van de EAN code uploaden. Klanten die tussen 2 juli en 5 augustus een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ hebben aangeschaft die onder de actie valt, hebben tot 20 augustus de tijd om deel te nemen aan de cashback actie.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie