Honor meldt explosieve verkoopgroei buiten China

Honor meldt explosieve verkoopgroei buiten China

11-07-2018  |  Maarten van Vliet  |  Achtergrond


Dat Honor internationale ambities heeft is geen geheim het het merk brengt dan ook regelmatig zijn successen naar buiten. Deze week meldt Honor dat de verkoop van zijn smartphones in de voorbije maanden buiten China met 150 procent is toegenomen. Flinke groei was er niet alleen in Rusland, maar ook in India laat Honor zich steeds meer gelden.

Honor, een dochtermerk van de Chinese telecomgigant Huawei, zegt het succes van de voorbije zes maanden te danken te hebben aan de lancering van de Honor 10 in mei. De Honor 10 met 64 GB opslag ging in Europa in de verkoop voor 399 euro, aanzienlijk goedkoper dan de Huawei P20 die oorspronkelijk voor 679 euro in de winkels kwam te liggen. De Honor 10 met 128 GB aan opslagcapaciteit kost 449 euro.

Opmars in Rusland, India

Volgens het bedrijf wist Honor met name grote passen te maken in Rusland en India. In Rusland kroop Honor Apple voorbij als tweede smartphoneleverancier van het land en in India noteerde het merk een omzetstijging van niet minder dan 300 procent in de afgelopen zes maanden. 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie