T-Mobile verhoogt prepaid bel-, sms- en data tarief

T-Mobile verhoogt prepaid bel-, sms- en data tarief

12-07-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Bellen, sms'en en mobiel internetten zonder voordeelbundels wordt duurder voor prepaid klanten van T-Mobile. De provider heeft bekend gemaakt dat de standaard tarieven per 24 augustus omhoog zullen gaan.

Prepaid klanten van T-Mobile gaan vanaf 24 augustus meer betalen voor bellen, sms'en en mobiel internetten. Dat heeft T-mobile bekend gemaakt.

Prepaid klanten die geen gebruik maken van voordeelbundels gaan vanaf 24 augustus dubbel zoveel betalen voor mobiel internet. Het tarief stijgt namelijk van 5 naar 10 cent per MB. Dat betekent dus dat 1 GB mobiel internet voor prepaid klanten van T-Mobile zonder bundel voortaan ruim 100 euro kost. Voorheen was dit iets meer dan 50 euro.

Ook het bel- en SMS tarief gaat omhoog. Voor een minuut bellen gaan klanten voortaan 20 cent betalen, in plaats van de huidige 15 cent. De prijs voor een SMS gaat omhoog van 10 naar 15 cent.

Internetsnelheid omhoog

De maximale up- en downloadsnelheid voor mobiele internetverbindingen zullen per 24 augustus door T-Mobile verhoogd gaan worden. Op dit moment hebben prepaid klanten een maximale downloadsnelheid van 15 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 3 Mbps. Vanaf 24 augustus bedraagt de maximale downloadsnelheid 100 Mbps en maximale uploadsnelheid 50 Mbps.

Voordeelbundels of overstap naar abonnement

De nieuwe tarieven zullen vooral een uitnodiging zijn om gebruik te maken van voordeelbundels voor bellen, sms'en en mobiel internetten, óf om over te stappen naar een abonnement. T-Mobile biedt bijvoorbeeld voordeelbundels met 300 MB, 1250 MB of 2000 MB voor prijzen tussen de 4,95 en 14,95 euro. Ook heeft T-Mobile voor prepaid klanten een unlimited data dagbundel voor 2,95 euro.

Voor bellen biedt T-Mobile aan prepaid klanten een voordeelbundel met 100 belminuten voor 4,95 euro, oftewel afgerond 5 cent per minuut. Daarnaast heeft T-Mobile een SMS bundel met onbeperkt SMS'en voor 4,95 euro.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie