Samsung publiceert diverse hints over aankomende Galaxy Note 9

Samsung publiceert diverse hints over aankomende Galaxy Note 9

27-07-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Al geruime tijd is bekend dat Samsung op 9 augustus in New York de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 gaat presenteren. Nu de introductiedatum dichterbij komt, is Samsung begonnen met het publiceren van zogenaamde teaser video's waarin Samsung hints geeft over de mogelijkheden van de Galaxy Note 9.

Samsung heeft drie teaser videos gepubliceerd, waarin Samsung de eerste duidelijke hints geeft over de aankomende Samsung Galaxy Note 9. In de eerste video laat Samsung frustraties zien van smartphones waarvan de accu snel leeg is. Volgens de geruchten heeft de Samsung Galaxy Note 9 een zeer krachtige accu van 4.000 mAh.

In de tweede video gaat Samsung in op te weinig opslagcapaciteit op veel smartphones. Uit eerdere geruchten blijkt dat de Samsung Galaxy Note 9 over ten minste 128 GB aan interne opslagcapaciteit beschikt. Er zou ook een versie met 512 GB aan interne opslagcapaciteit beschikbaar gaan komen.

In de derde video gaat Samsung tot slot in op de prestaties van de Samsung Galaxy Note 9. Volgens Samsung zijn veel smartphones erg traag. Dat probleem zou niet spelen bij de Galaxy Note 9. Verwacht wordt dat de Galaxy Note 9 aangedreven zal worden door dezelfde Exynos 9 processor die Samsung ook gebruikt voor de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Daarbij beschikt de Note 9 waarschijnlijk over 6 GB aan werkgeheugen ter ondersteuning van de processor.

Over iets minder dan twee weken wordt de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd in New York en zal Samsung alle specificaties van de Galaxy Note 9 met de wereld delen. De specificaties van de Galaxy Note 9 beloven evolutionair te ontwikkelen ten opzichte van de Galaxy Note 8. Verwacht wordt dat het beeldscherm enkele millimeters groter zal zijn met een diagonaal van 6,4 inch. Het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk aangedreven door de Exynos 9810 processor en beschikt over 6 of wellicht zelfs 8 GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde zal het toestel uitgevoerd zijn met een dubbele 12-megapixelcamera en aan de voorzijde heeft de Note 9 waarschijnlijk een 8-megapixel frontcamera. Tot slot wordt een 4.000 mAh accu verwacht. 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie