Uitgelekte foto's tonen mogelijk nieuwe Apple iPhones

30-07-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Er is een foto opgedoken waarop naar verluidt twee van de drie nieuwe Apple iPhones zichtbaar zijn. Op de foto is het 6,1 inch en het 6,5 inch model zichtbaar.

Er wordt verwacht dat Apple in september met drie nieuwe Apple iPhone modellen gaat komen. Alle drie de toestellen krijgen een vergelijkbare vormgeving als de huidige Apple iPhone X. Eerdere geruchten over de nieuwe iPhone modellen lijken nu opnieuw bevestigd te zijn nu foto's zijn uitgelekt waarop naar verluidt de 6,1 inch en 6,5 inch iPhone zichtbaar zijn.

Foto toont mogelijk dummies van de nieuwe generatie iPhones
Foto toont mogelijk dummies van de nieuwe generatie iPhones

Volgens eerdere geruchten komt er en 'instap model' met een 6,1 inch LCD beeldscherm. Dit is een opvolger voor de huidige Apple iPhone 8 Plus. Verder komt er een opvolger voor de huidige Apple iPhone X met een OLED beeldscherm van 5,8 inch en een iPhone model dat voor het gemak nu 'iPhone X Plus' wordt genoemd met een beeldscherm van 6,5 inch. De uitgelekte foto toont het instapmodel (opvolger voor iPhone 8 Plus) en de Apple iPhone X Plus.

Waarschijnlijk gaat het instapmodel (met een 6,1 inch LCD beeldscherm) in de Verenigde Staten rond de 700 dollar kosten. Men gaat er vanuit dat dit model de hardloper zal gaan worden en dat van de nieuwe generatie iPhones dit model in 35 tot 50 procent van de gevallen over de toonbank zal gaan.

Opvolger iPhone X

De echte opvolger voor de huidige iPhone X, met een OLED beeldscherm van 5,8 inch, krijgt volgens de geruchten een vanafprijs van rond de 900 dollar. Daarmee wordt het toestel iets vriendelijker geprijsd dan de huidige iPhone X. Voorts zou Apple ook nog werken aan een 'iPhone X Plus' met een beeldscherm van 6,5 inch. Dit model krijgt een vanafprijs van ongeveer 1000 dollar.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie