Google geeft wekker-app voor Android smartphones Spotify integratie

Google geeft wekker-app voor Android smartphones Spotify integratie

01-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Gebruikers van Android smartphones met een Spotify account kunnen voortaan wakker worden met hun favoriete muziek. Google en Spotify hebben ervoor gezorgd dat Spotify geïntegreerd is in de wekker-app voor Android smartphones.

Gebruikers van Android smartphones die hun toestel als wekker gebruiken waren tot op heden aangewezen op de standaard wekkergeluiden of muziek die was opgeslagen op de smartphone. Het wordt vanaf nu makkelijker om gewekt te worden met favoriete muziek, aangezien Google ervoor heeft gezorgd dat Spotify in de officiële wekker applicatie is geïntegreerd.

Om gebruik te kunnen maken van de Spotify-functie in de wekker app, moeten gebruikers van Android smartphones zowel de officiële wekker-app als Spotify op hun toestel geïnstalleerd hebben staan. Daarna verschijnt Spotify als optie in de wekker-app. Het is daarbij noodzakelijk dat gebruikers de nieuwste versie van de wekker-app op hun smartphone hebben staan. De Spotify integratie in de wekker app werkt op alle Android smartphones die draaien op Android 5.0 of hoger.

Het is niet de eerste keer dat Spotify een integratie met een andere app aangaat. Sinds vorig jaar is het ook al mogelijk om Spotify te gebruiken binnen de Waze-navigatie app. Overigens is ook Waze van Google.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie