Samsung publiceert 'per ongeluk' introductievideo van Samsung Galaxy Note 9

Samsung publiceert 'per ongeluk' introductievideo van Samsung Galaxy Note 9

03-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Het is al ruim een maand bekend dat Samsung op 9 augustus de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 gaat presenteren. Met nog één week op de kalender voor de officiële introductiedatum heeft Samsung 'per ongeluk' de introductie video van de Samsung Galaxy Note 9 gepubliceerd.

Het gaat momenteel niet zo goed met Samsung. De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ die begin dit jaar werden uitgebracht verkopen minder goed dan waar Samsung op had gehoopt, zo bleek eerder deze week uit de kwartaalcijfers van Samsung. Het bedrijf kan daarom momenteel wel wat positief nieuws gebruiken. In dit kader is het dan ook erg opvallend dat nu plots een introductievideo van de Samsung Galaxy Note 9 'per ongeluk' online is verschenen.

De introductievideo werd gepubliceerd op het YouTube account van Samsung, maar is ondertussen alweer verwijderd. Het heeft lang genoeg online gestaan om opgepikt te worden door andere websites en YouTube accounts waardoor de video nu nog steeds te vinden is.

In de video toont Samsung diverse eigenschappen van de nieuwe Samsung Galaxy Note 9, waaronder de connected S Pen, een uithoudingsvermogen van 24 uur en een geheugencapaciteit tot wel 1 terabyte (intern geheugen + geheugenkaart). Verder brengt de video de vormgeving van de Samsung Galaxy Note 9 goed in beeld.

De Samsung Galaxy Note 9 wordt volgende week donderdag, 9 augustus, in New York gepresenteerd en zal naar verwachting in de loop van deze maand al in de winkels komen te liggen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie