Storing treft in het buitenland verblijvende Tele2 klanten (update)

Storing treft in het buitenland verblijvende Tele2 klanten (update)

03-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Buitenland


Mobiele klanten van Tele2 die momenteel in het buitenland verblijven voor bijvoorbeeld vakantie ervaren sinds het middaguur problemen met hun telefoon. Tele2 heeft bevestigd dat er sprake is van een storing.

Een groot aantal klanten van Tele2 die momenteel in het buitenland verblijven voor bijvoorbeeld vakantie, kan niet bellen, gebeld worden, sms'en, berichtjes ontvangen of van mobiel internet gebruik maken. Klanten van Tele2 die via bijvoorbeeld Wi-Fi alsnog verbinding kunnen maken met het internet, melden vanuit alle hoeken van de wereld dat zij geen verbinding krijgen met de netwerken in de landen waar zij verblijven.

Tele2 heeft bevestigd dat er sprake is van een storing en dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing. De oorzaak van de storing en de verwachte doorlooptijd is vooralsnog niet bekend. De provider geeft aan updates te zullen geven via haar forum.

Updates

  • Op vrijdag middag om 15:22 uur heeft Tele2 door laten schemeren dat de storing nog steeds niet is opgelost en dat er vooralsnog geen nieuwe informatie gedeeld kan worden.‚Äč
     
  • Zaterdag ochtend heeft Tele2 om 9 uur laten weten dat de oorzaak en oplossing van de storing bekend is en dat de provider er alles aan doet de storing zo spodig mogelijk te verhelpen. Er kan echter nog steeds geen inschatting gegeven worden wanneer de storing verholpen zal zijn. Klanten van Tele2 in het buitenland hebben daardoor momenteel nog steeds problemen met hun mobiele verbinding.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie