Hoge korting op abonnementen en toestellen tijdens de Dit Wil Ik Weken Tele2 (ADV)

Hoge korting op abonnementen en toestellen tijdens de Dit Wil Ik Weken Tele2 (ADV)

15-08-2018  |  de redactie  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk , Toestellen


Vandaag gaan bij Tele2 opnieuw de Dit Wil Ik Weken van start, waarbij Tele2 extra hoge kortingen geeft op populaire abonnementen en toestellen. De komende weken zijn de gloednieuwe Samsung Galaxy S9, Huawei P Smart Plus en Apple iPhone 8 extra scherp geprijsd bij Tele2!

Dit is het ideale moment om een mobiel abonnement af te sluiten bij Tele2. De abonnementen met 10 GB Data, 20 GB Data en Onbeperkt Data zijn namelijk tijdens de Dit Wil Ik Weken extra voordelig geprijsd. Het abonnement met 10 GB data is tijdelijk 2 euro per maand goedkoper en op de abonnementen met 20 GB en Unlimited Data geeft Tele2 zelfs tijdelijk 3 euro per maand korting.
 

 


Wie daarbij op zoek is naar een actuele en populaire smartphone kan nu ook zijn slag slaan. De gloednieuwe Samsung Galaxy S9 is tijdelijk verkrijgbaar met een voordeel die oploopt tot 244 euro.
 

 


Voor wie liever een Apple iPhone wil, stunt Tele2 ook met de Apple iPhone 8. Op dit toestel loopt het voordeel op tot 144 euro.

 


Ook de gloednieuwe Huawei P Smart Plus, die exclusief en alleen verkrijgbaar is bij Tele2, is extra scherp geprijsd met een voordeel dat oploopt tot 144 euro.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie