'Beeldscherm in Samsung Galaxy Note 9 beste display in een smartphone tot nu toe'

15-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Volgens DisplayMate heeft Samsung zichzelf opnieuw overtroffen met het beeldscherm dat gebruikt wordt in de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. Het beeldscherm blijkt op een groot aantal punten verbeterd te zijn ten opzichte van eerdere beeldschermen.

Al sinds de introductie van de Samsung Galaxy Note 4 in 2014, staan de beeldschermen die Samsung in haar high-end smartphones gebruikt te boek als de beste beeldschermen in de markt. Met iedere nieuwe smartphone, verbetert ook de kwaliteit van het beeldscherm, zo concludeert DisplayMate.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Ook de nieuwste Samsung Galaxy Note 9 heeft weer een beter beeldscherm dan haar voorgangers, zo stelt DisplayMate. Het gaat niet zomaar om een marginale verbetering, het beeldscherm is meetbaar op vele onderdelen beter geworden, aldus de onderzoeker.

Volgens DisplayMate is het beeldscherm in de Samsung Galaxy Note 9 een zeer nauwkeurige kleurweergave die visueel niet van echt te onderscheiden is. Ook kent het beeldscherm onder andere de hoogste helderheid (1.050 nits), het breedste kleurgamma, hoogste contrastverhouding, laagste schermreflectie en kleinste verschil in helderheid bij andere kijkhoeken. Ook op een handvol andere punten scoort het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 9 beter dan eerdere beeldschermen.

Volgens DisplayMate is het beeldscherm dat Samsung gebruikt in de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 tot op heden het beste smartphone beeldscherm in de markt. Vooralsnog wordt dit beeldscherm alleen gebruikt in de Galaxy Note 9.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie