Zeeuws energie- en telecombedrijf Delta stapt in mobiele telefonie

Zeeuws energie- en telecombedrijf Delta stapt in mobiele telefonie

28-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


De Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier Delta is begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie-abonnementen. Daarmee wordt Delta een provider die alle telecomdiensten, televisie, internet, vaste telefonie en mobiele telefonie, gecombineerd aan kan bieden.

Onder de naam Delta Mobiel brengt Delta een volledig mobiel aanbod naar de markt, zowel abonnementen als toestellen. Delta maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Klanten die Delta Mobiel combineren met een vaste internet aansluiting, krijgen een verdubbelde databundel en de mogelijkheid om onbeperkt te bellen in Nederland en de EU. Daarbovenop krijgen klanten een gratis extra tv-zenderpakket, een hogere internetsnelheid thuis en maandelijks 5 euro korting op hun complete internetpakket van Delta.

Delta brengt het mobiele aanbod fasegewijs naar de markt. Klanten kunnen nu al kiezen uit drie sim only abonnementen, deze zijn te koop in de Delta-winkels. In de komende maanden breidt Delta de verkoopkanalen verder uit en zullen abonnementen ook aangeboden worden in combinatie met smartphones.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie