Renders tonen vormgeving van verwachte LG V40 ThinQ

30-08-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG komt vermoedelijk in de laatste maanden van dit jaar met de LG V40 ThinQ. Op basis van CAD-bestanden zijn de eerste 3D beelden gegenereerd die een goede indruk geven van de vormgeving van de aankomende LG V40 ThinQ.

Smartphone fabrikanten delen vaak vormgevingsdetails en afmetingen van nieuwe (onaangekondigde) smartphones met fabrikanten van accessoires. Op die manier kunnen accessoire fabrikanten alvast accessoires zoals bijvoorbeeld hoesjes ontwerpen en ontwikkelen. Hiermee komen accessoires op hetzelfde moment beschikbaar op de markt als het toestel zelf.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ

Deze details lekken ook wel eens uit naar het geruchtencircuit. Met deze gegevens is het mogelijk om in een 3D tekenprogramma, zoals bijvoorbeeld Autocad, een 3D render te maken van de vormgeving van het nieuwe toestel. Dat is exact wat nu is gebeurd met de verwachte LG V40 ThinQ.

LG heeft zelf nog niet bevestigd dat er een LG V40 ThinQ in aantocht is. Toch blijken al wel details over het toestel te circuleren onder accessoire fabrikanten. Dat er een LG V40 ThinQ gaat komen is logisch, aangezien het ondertussen een traditie van LG is geworden om ieder najaar een nieuwe telg in de V-serie te presenteren.

Triple camera

De 3D render laat zien dat de LG V40 ThinQ aan de achterzijde maar liefst drie camera's gaat krijgen. Mogelijk is LG daarmee na Huawei de tweede smartphone fabrikant die met een triple-camera gaat werken. De Huawei P20 Pro was 's werelds eerste smartphone met een triple-camera.

Verder blijkt dat de LG V40 ThinQ waarschijnlijk is uitgevoerd met een 6,3 inch groot beeldscherm. In het beeldscherm is een kleine 'notch' (uitsparing) aanwezig voor de frontcamera, luidspreker en sensoren.

Introductie in oktober of november

Waarschijnlijk wordt de LG V40 ThinQ in oktober of november door LG gepresenteerd. Of het toestel uiteindelijk ook in de Benelux uitgebracht gaat worden is nog niet duidelijk. De voorganger van de LG V40 ThinQ, de huidige LG V30, is nooit officieel in de Benelux uitgebracht.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie