Ziggo heeft al het hele weekend te kampen met storingen

Ziggo heeft al het hele weekend te kampen met storingen

03-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Klanten van Ziggo hebben al het hele weekend problemen met interactieve TV diensten. De storing blijkt nog steeds niet volledig opgelost te zijn.

Klanten van Ziggo hebben al sinds zaterdag last van een storing in het Ziggo netwerk waardoor vooral interactieve TV diensten zijn verstoord. Klanten van Ziggo kunnen door de storing geen Fox Sports dagpas bestellen. Daarnaast werkt de Video on Demand-dienst niet zoals het hoort. Klanten kunnen daarnaast ook geen TV-uitzendingen programmeren/opnemen of terugkijken. Ziggo heeft bevestigt dat er sprake is van een storing.

Klanten van Ziggo hebben de afgelopen dagen ook in grote getalen de storingspagina op de website van Ziggo geraadpleegd. Door de grote toestroom aan verkeer was ook de storingspagina van tijd tot tijd niet bereikbaar.

De storingen begonnen zaterdag en zijn tot op heden nog niet opgelost, zo blijkt uit meldingen op allestoringen.nl. Wat de oorzaak van de storing is, is nog niet bekend. De storingen doen zich in heel het land voor en zijn derhalve niet beperkt tot specifieke regio's.

Ziggo stelt met man en macht te werken om de oorzaak van de storingen te vinden en de storingen op te lossen. Hoe lang dit nog gaat duren is nog niet bekend.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie