CAT komt met betaalbare en robuuste 4G feature phone

05-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Het Britse Bullit Group heeft licenties om onder de merknaam CAT robuuste telefoons en smartphones uit te mogen brengen. Binnen dit onder bouwvakkers zeer populaire merk heeft Bullit Group vandaag de B35 feature phone aangekondigd: een traditionele mobiele telefoon met een robuuste behuizing, een lang uithoudingsvermogen én 4G ondersteuning.

In de toekomst zullen GSM (2G) en UMTS (3G) netwerken gaan verdwijnen. Het is daarom een slimme zet van Bullit Group om nu een normale mobiele telefoon uit te brengen die naast 2G en 3G netwerken ook overweg kan met 4G netwerken. De CAT B35 biedt alle voordelen van een normale mobiele telefoon zoals een zeer goed uithoudingsvermogen en een relatief compacte vormgeving.

CAT B35
CAT B35

De CAT B35 kan op één acculading tot wel 30 dagen stand-by staan en voorziet in een beltijd tot 12 uur. Het toestel is daarbij erg robuust, stof- en waterdicht en kan tegen een stootje. Dankzij de 4G ondersteuning is het toestel 'future proof'. Bovendien biedt de Cat B35 enkele smartphone-functies, zoals email, social media, maps, Google Search en Google Assistant.

De Cat B35 is vanaf eind september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 109 euro.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie