'OnePlus introduceert op 17 oktober de OnePlus 6T'

10-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Fans van OnePlus kunnen alvast 17 oktober met potlood in hun agenda zetten als de introductiedatum van de OnePlus 6T. Volgens nieuwe informatie zal het volgende vlaggenschip op deze datum gepresenteerd gaan worden.

De eerste marketingafbeeldingen rondom de OnePlus 6T zijn reeds verschenen. Op de afbeelding zijn twee hele duidelijke hints zichtbaar. De afbeelding is vormgegeven als een 'screenshot'. Op de screenshot is een datum en tijd zichtbaar: 17 oktober om 11 uur. Dit verwijst hoogstwaarschijnlijk daar het introductiemoment van de nieuwe OnePlus 6T.

OnePlus komt op 17 oktober met de OnePlus 6T
OnePlus komt op 17 oktober met de OnePlus 6T

De tweede - en wellicht nog interessantere - hint is een vingerafdruk symbool onderin de afbeelding. Deze staat midden in de screensot. Dit suggereert dat de OnePlus 6T over een vingerafdruksensor in (of feitelijk achter) het beeldscherm beschikt. De vingerafdruk kan dwars door het beeldscherm van het toestel gescand worden.

Geruchten dat OnePlus een vingerafdruksensor in het beeldscherm wil verwerken doen al langer de ronde. De techniek is ook niet nieuw voor het bedrijf achter OnePlus. Vivo bracht begin dit jaar al een smartphone op de markt waarbij een vingerafdruksensor was verwerkt in het beeldscherm. Vivo is een dochterbedrijf van hetzelfde moederbedrijf waar OnePlus ook onder valt.

Aangepaste vormgeving

De OnePlus 6T krijgt waarschijnlijk een iets andere vormgeving dan de huidige OnePlus 6. Het toestel belooft vanwege de vingerafdruksensor achter het beeldscherm iets dikker te gaan worden omdat de hardware van het toestel herschikt moest worden. Verder belooft het toestel op diverse punten, zowel qua software- als qua hardware weer een kleine 'update' gekregen te hebben.

Verwacht wordt dat de OnePlus 6T medio oktober op de markt zal gaan komen. Er wordt momenteel gesuggereerd dat het toestel ongeveer dezelfde verkoopprijs gaat krijgen als de huidige OnePlus 6. De OnePlus 6 is verkrijgbaar vanaf 519 euro.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie