LG verstuurt uitnodigingen voor introductie LG V40 ThinQ

14-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG heeft de internationale pers uitgenodigd voor de introductie van de LG V40 ThinQ op 3 oktober in New York. In de uitnodiging verklapt LG niet alleen de naam van het toestel maar ook één van de belangrijkste details van haar nieuwe flagship smartphone.

Geruchten over de LG V40 ThinQ doen al enkele weken de ronde. Eén van de geruchten is dat de LG V40 ThinQ uitgevoerd zal zijn met maar liefst vijf camera's: drie aan de achterzijde, twee aan de voorzijde. Die geruchten heeft LG nu ook zelf bevestigd met haar uitnodiging voor het introductie evenement rondom de LG V40 ThinQ.

LG verstuurt uitnodigingen voor introductie LG V40 ThinQ
LG verstuurt uitnodigingen voor introductie LG V40 ThinQ

De smartphone zal op 3 oktober in New York gepresenteerd gaan worden. In de uitnodiging staat de tekst 'Take 5 - Come and see what's next", een ondubbelzinnige verwijzing naar de vijf camera's in het toestel.

LG wordt daarmee daarmee na Huawei de tweede smartphone fabrikant die met een triple-camera gaat werken. De Huawei P20 Pro was 's werelds eerste smartphone met een triple-camera.

Eerder uitgelekte render van de LG V40 ThinQ
Eerder uitgelekte render van de LG V40 ThinQ

Verder blijkt uit de geruchten dat de LG V40 ThinQ waarschijnlijk is uitgevoerd met een 6,3 inch groot beeldscherm. In het beeldscherm is een kleine 'notch' (uitsparing) aanwezig voor de frontcamera, luidspreker en sensoren, zo lieten eerder uitgelekte renders al zien.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie