Voorverkoop nieuwe Apple iPhone XS en iPhone XS Max van start gegaan

14-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Vandaag is de voorverkoop van de Apple iPhone XS en Apple iPhone XS Max van start gegaan. De nieuwe iPhones werden afgelopen woensdag door Apple gepresenteerd en zijn vanaf 21 september officieel verkrijgbaar.

Apple presenteerde afgelopen woensdag drie nieuwe Apple iPhones: de Apple iphone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Zoals al werd aangekondigd, is vandaag de voorverkoop van de Apple iPhone XS en iPhone XS Max van start gegaan. Beide toestellen kunnen tot en met 20 september in de voorverkoop besteld worden. Wie de toestellen in de voorverkoop bestelt, heeft de grootste kans om vanaf 21 september met één van deze nieuwe iPhones rond te lopen.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Nieuwe Apple iPhones gaan traditioneel als warme broodjes over de toonbank, waarbij de eerste voorraad vaak beperkt is. Hierdoor ontstaat meestal direct op de eerste dag dat de toestellen verkrijgbaar zijn al een levertijd. Wie dit voor wil zijn, kan de toestellen nu al in de voorverkoop bestellen. Onder andere Vodafone biedt pre-order mogelijkheden voor de Apple iPhone XS aan.

De Apple iPhone XS en Apple iPhone XS Max volgen de Apple iPhone X van vorig jaar op. Qua vormgeving zijn beide toestellen gelijk aan de iPhone X van vorig jaar, waarbij de nieuwe iPhone XS Max een heel stuk groter is met haar 6,5 inch grote OLED beeldscherm. Beide toestellen zijn voorzien van de nieuwe Apple A12 Bionic processor, die aanzienlijk sneller en energiezuiniger is dan zijn voorganger.

Naast de Apple iPhone XS en iPhone XS Max kondigde Apple woensdag ook de iPhone XR aan. Dit toestel verschijnt pas op 26 oktober in de winkels.

Prijzen en beschikbaarheid

De Apple iPhone XS en iPhone XS Max kunnen vanaf vanaf vandaag besteld worden vanaf 21 september uitgeleverd. Beide iPhone modellen verschijnen in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. De prijzen voor beide modellen zijn als volgt:

Apple iPhone XS:
64 GB: EUR 1.159
256 GB: EUR 1.329
512 GB: EUR: 1.559

Apple iPhone XS Max:
64 GB: EUR: 1.259
256 GB: EUR: 1.429
512 GB: EUR: 1.659
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie