OnePlus gestart met uitrol Android 9.0 Pie update voor OnePlus 6

24-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus is dit weekend gestart met de uitrol van Oxygen OS 9.0 naar de OnePlus 6. Het Oxygen OS 9.0 is gebaseerd op Android 9.0 Pie.

Gebruikers van de OnePlus 6 hebben de primeur gekregen om als eerste kennis te kunnen gaan maken met Android 9.0 Pie, de nieuwste versie van Android. OnePlus is namelijk dit weekend gestart met de gefaseerde uitrol van haar Oxygen 9.0 update naar de OnePlus 6. Oxygen 9.0 is gebaseerd op Android 9.0 Pie.

OnePlus 6
OnePlus 6

Tot nu toe konden alleen Google's eigen Pixel smartphones geupdate worden naar Android 9.0 Pie. Gebruikers van de OnePlus 6 hebben dus de primeur gekregen om als eerste 'third pary smartphone' een update naar Android 9.0 Pie te ontvangen.

De Oxygen 9.0 update wordt gefaseerd uitgerold. OnePlus heeft de update dit weekend eerst naar een kleine groep gebruikers van de OnePlus 6 uitgerold om te onderzoeken of er geen grote problemen in de update zitten. Vervolgens zal de update in de komende dagen naar grotere groepen gebruikers uitgerold gaan worden. Welke gebruikers de update als eerste of later ontvangen wordt geheel willekeurig gekozen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie