Officiële beelden van LG V40 ThinQ voortijdig uitgelekt

27-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Voor volgende week woensdag staat in New York een grote introductie van LG op de planning. LG gaat hoogstwaarschijnlijk de LG V40 ThinQ presenteren. Vooruitlopend op deze introductie zijn nu al officiële afbeeldingen van het toestel uitgelekt.

LG komt volgende week met de introductie van de LG V40 ThinQ. LG heeft de komst van het toestel zelf ook al een aantal keer bevestigd. Nu zijn de eerste officiële beelden van het toestel uitgelekt.

LG V40 ThinQ
LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ wordt de vierde telg in de V-serie van LG. LG plaatst in de V-serie de meest uitgebreide smartphones van het jaar, wat aangeeft dat ook de LG V40 ThinQ een ulta high-end smartphone gaat worden.

Triple camera

De uitgelekte productafbeelding laat zien dat de LG V40 ThinQ aan de achterzijde maar liefst drie camera's gaat krijgen. Mogelijk is LG daarmee na Huawei de tweede smartphone fabrikant die met een triple-camera gaat werken. De Huawei P20 Pro was 's werelds eerste smartphone met een triple-camera.

Verder blijkt dat de LG V40 ThinQ waarschijnlijk is uitgevoerd met een 6,3 inch groot beeldscherm. In het beeldscherm is een kleine 'notch' (uitsparing) aanwezig voor de frontcamera, luidspreker en sensoren.

Release in de Benelux nog onzeker

De LG V40 ThinQ wordt volgende week woensdag in New York gepresenteerd. Of het toestel uiteindelijk ook in de Benelux uitgebracht gaat worden is nog niet duidelijk. De voorganger van de LG V40 ThinQ, de huidige LG V30, is nooit officieel in de Benelux uitgebracht.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie