Render geeft goede indruk van vormgeving aankomende OnePlus 6T

27-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus komt op 17 oktober met een opvolger voor de huidige OnePlus 6. Het toestel gaat vrijwel zeker luisteren naar de naam OnePlus 6T. Fanatiekelingen hebben op basis van CAD bestanden een render samengesteld die een goede indruk van de vormgeving van de aankomende OnePlus 6T.

OnePlus heeft sinds de komst van de OnePlus 3T in 2016 de traditie om ieder jaar twee high-end smartphones uit te brengen. Voor de zomer komt OnePlus met een geheel nieuwe smartphone en in het laatste kwartaal van het jaar brengt OnePlus als het ware een 'upgrade' uit.

Render geeft goede indruk bij vormgeving nieuwe OnePlus 6T
Render geeft goede indruk bij vormgeving nieuwe OnePlus 6T

Ook dit jaar zal dit het introductieschema van OnePlus zijn. Het bedrijf heeft reeds door laten schemeren dat de OnePlus 6T op 17 oktober gepresenteerd gaat worden. De OnePlus 6T wordt de opvolger voor de huidige OnePlus 6 die in mei van dit jaar werd gepresenteerd.

Veel overeenkomsten met smartphones van Oppo

Op basis van CAD-bestanden zijn bovenstaande 3D renders samengesteld die een goede indruk geven van de vormgeving van de OnePlus 6T. Duidelijk wordt dat OnePlus een zusterbedrijf is van Oppo, want het toestel lijkt sterk op de Oppo R17 en Oppo R17 Pro. Het beeldscherm van de OnePlus 6T beslaat een groot deel van de voorzijde van het toestel en de notch (uitsparing) in het beeldscherm is kleiner geworden ten op zichte van de OnePlus 6.

Met het beeldscherm is sowieso iets bijzonders aan de hand. OnePlus heeft namelijk al laten doorschemeren dat de vingerafdruksensor in het beeldscherm is verwerkt.

Duidelijke opvolger voor OnePlus 6

Verwacht wordt dat de OnePlus 6T qua specificaties in grote lijnen overeen komt met de huidige OnePlus 6. Het toestel zal eveneens aangedreven worden door de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Waarschijnlijk verschijnt de OnePlus 6T in drie uitvoeringen: een model met 64 GB opslag en 6 GB werkgeheugen, een uitvoering met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen en een 256 GB model met 8 GB werkgeheugen. Naar verluidt wordt de OnePlus 6T ongeveer 20 euro duurder dan de huidige OnePlus 6.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie