LG deelt eerste officiële details van de LG V40 ThinQ

28-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al geruime tijd is bekend dat LG op 3 oktober de LG V40 ThinQ gaat presenteren. Via haar Koreaanse website heeft LG nu de eerste twee officiële details van de LG V40 ThinQ gedeeld.

LG liet op 14 september al doorschemeren dat het bedrijf op 3 oktober de LG V40 ThinQ zal gaan presenteren in New York. Sindsdien is al veel informatie over het toestel uitgelekt.

Officiƫle afbeelding toont triple-camera op de LG V40 ThinQ
Officiële afbeelding toont triple-camera op de LG V40 ThinQ

Vooruitlopend op de officiële aankondiging van de LG V40 ThinQ volgende week, heeft LG nu al de eerste details van het toestel gedeeld. De details zijn overigens geen grote verrassing, aangezien die al uitgelekt waren.

LG bevestigt dat de LG V40 ThinQ over een 6,4 inch randloos beeldscherm beschikt. Qua opzet lijkt het toestel op de LG V30 van vorig jaar, al zijn de schermranden dunner.

Verder heeft LG een afbeelding van de achterzijde van de LG V40 ThinQ gedeeld. Hierop is de triple-camera goed zichtbaar. LG heeft nog geen details gedeeld over deze triple-camera. Na Huawei en Samsung is LG nu de derde smartphone fabrikant die met een triple-camera werkt in een smartphone.

Release in de Benelux nog onzeker

De LG V40 ThinQ wordt volgende week woensdag in New York gepresenteerd. Of het toestel uiteindelijk ook in de Benelux uitgebracht gaat worden is nog niet duidelijk. De voorganger van de LG V40 ThinQ, de huidige LG V30, is nooit officieel in de Benelux uitgebracht.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie