OnePlus opent kantoor in Amsterdam

OnePlus opent kantoor in Amsterdam

01-10-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


OnePlus heeft vandaag in Amsterdam een kantoor geopend om op die manier beter in te kunnen gaan spelen op de Nederlandse markt. OnePlus is zich steeds meer aan het ontwikkelen tot een A-merk met fysieke aanwezigheid in landen die voor het merk belangrijk zijn.

De Chinese smartphone producent OnePlus vestigt zich in Nederland met de opening van een kantoor in Amsterdam. Op het kantoor zal een team medewerkers geplaatst gaan worden die zich volledig focussen op de verdere ontwikkeling van OnePlus op de Nederlandse markt. Daarnaast zal het team zich bezighouden met de Nederlandse community rondom OnePlus.

Volgens OnePlus is de Nederlandse community wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hoopt OnePlus deze community nog meer te kunnen ondersteunen.

In mei startte OnePlus een samenwerking met de Nederlandse smartphone-retailer Belsimpel. De OnePlus 6 was meteen de eerste OnePlus smartphone die er fysiek beschikbaar was. In de eerste maand na lancering was de OnePlus 6 de bestverkochte smartphone van Belsimpel.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie