OnePlus 6T wordt op 30 oktober gepresenteerd

09-10-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Fans van OnePlus kunnen 30 oktober in hun agenda zetten als de introductiedatum van de OnePlus 6T. OnePlus heeft officieel bekend gemaakt dat het nieuwe paradepaardje op deze datum in New York gepresenteerd gaat worden.

De afgelopen weken is al de nodige informatie uitgelekt en heeft OnePlus zelf ook al de nodige 'teasers' verspreid waaruit blijkt dat de OnePlus 6T in aantocht is. Nu heeft OnePlus officieel bekend gemaakt dat de OnePlus 6T op 30 oktober gepresenteerd gaat worden in New York.

Eerste authentiek ogende beelden van de OnePlus 6T uitgelekt
Eerste authentiek ogende beelden van de OnePlus 6T uitgelekt

De doorgaans goed geïnformeerde Duitse website WinFuture wist vorige week de hand weten te leggen op authentiek ogende beelden van de OnePlus 6T. Duidelijk wordt dat OnePlus een zusterbedrijf is van Oppo, want het toestel lijkt sterk op de Oppo R17 en Oppo R17 Pro. Het beeldscherm van de OnePlus 6T beslaat een groot deel van de voorzijde van het toestel en de notch (uitsparing) in het beeldscherm is kleiner en 'druppelvormig' geworden ten opzichte van de OnePlus 6.

Met het beeldscherm is sowieso iets bijzonders aan de hand. OnePlus heeft namelijk al laten doorschemeren dat de vingerafdruksensor in het beeldscherm is verwerkt. De nieuwe beelden laten dit ook zien. Aan de achterzijde van het toestel ontbreekt een vingerafdruksensor die bij de OnePlus 6 nog wel aanwezig was.

De achterzijde van de OnePlus 6T ziet er overigens bijna hetzelfde uit als de achterzijde van de OnePlus 6, waarmee het duidelijk is dat de OnePlus 6T echt een 'upgrade' is voor het toestel van eerder dit jaar.

Duidelijke opvolger voor OnePlus 6

Verwacht wordt dat de OnePlus 6T qua specificaties in grote lijnen overeen komt met de huidige OnePlus 6. Het toestel zal eveneens aangedreven worden door de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Waarschijnlijk verschijnt de OnePlus 6T in drie uitvoeringen: een model met 64 GB opslag en 6 GB werkgeheugen, een uitvoering met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen en een 256 GB model met 8 GB werkgeheugen. Naar verluidt wordt de OnePlus 6T ongeveer 20 euro duurder dan de huidige OnePlus 6.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie