Android versie van Fortnite nu officieel beschikbaar

Android versie van Fortnite nu officieel beschikbaar

12-10-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Games


De populaire game 'Fortnite' is vanaf heden beschikbaar voor alle Android smartphones. De afgelopen tijd bevond de game zich officieel nog in bèta stadium en was alleen beschikbaar voor Samsung smartphones.

Fortnite is de nieuwe game-hype van 2018. De game was al beschikbaar voor andere platformen en is vanaf nu ook officieel beschikbaar voor Android.

Fortnite werd in augustus al vrijgegeven voor Samsung smartphones maar bevond zich officieel nog steeds in bèta stadium. Vanaf nu is Fortnite beschikbaar voor alle Android smartphones. Veel fanatiekelingen waren er overigens al in geslaagd de game via een omweg alsnog op andere Android smartphones te krijgen.

Niet in de Google Play Store

Belangrijk om te melden is dat Fortnite niet beschikbaar is in de Google Play Store. Zoeken in de Google Play Store, de officiële downloadwinkel voor het Android besturingssysteem, levert alleen maar klonen op. Het wordt afgeraden deze te downloaden en te installeren. De officiële versie van Fortnite kan gedownload worden via de website van Fortnite.

Fortnite is een strategie-game volgens het 'last man standing' principe. 100 spelers worden virtueel op een eiland gezet en moeten de strijd tegen elkaar aangaan. De laatste speler die overblijft wint de game.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie