Vodafone gaat Asus ROG gaming-smartphone exclusief voeren in Nederland

31-10-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Vodafone heeft bekend gemaakt dat de provider de Asus ROG gaming-smartphone exclusief gaat verkopen in Nederland. De gamingsmartphone zal medio november verkrijgbaar zijn bij Vodafone, zowel los als in combinatie met een Vodafone abonnement.

Vodafone heeft bekend gemaakt dat de provider de exclusieve aanbieder zal zijn van de nieuwe ASUS ROG Phone in Nederland. De gaming smartphone is in de tweede helft van november zowel los als in combinatie met een Vodafone-abonnement beschikbaar. De ROG Phone werd eerder dit jaar door ASUS aangekondigd tijdens de Computex-beurs in Taiwan en vorige maand geïntroduceerd in China.

Asus ROG Phone
Asus ROG Phone

Middels de samenwerking met ASUS maakt Vodafone het mogelijk om via het snelle en stabiele Vodafone netwerk overal optimaal online te kunnen gamen. Snelheid is essentieel om te winnen in mobile gaming.

Sinds april 2018 is Vodafone een van de hoofdsponsors van de Electronic Sports League (ESL). Gamen op topniveau vereist de beste technologie, innovaties en een optimale verbinding. De kleinste vertraging op het netwerk kan in een game het verschil maken tussen winnen en game over. Het netwerk van Vodafone maakt het voor zowel hardcore als casual gamers mogelijk om overal op hoog niveau te presteren.

Beste gaming hardware

De ROG Phone is speciaal ontworpen voor mobile gaming. De smartphone is uitgerust met een 6 inch beeldscherm en is uitgevoerd met de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste smartphone processor van dit moment.

Het 90Hz AMOLED HDR-display laat vloeiende en onvertraagde beelden zien met een hoog contrastratio van 10.000:1. De ROG Phone heeft programmeerbare ultrasonische AirTrigger-sensoren, een krachtig forcefeedback-systeem en een side-mounted port voor groter gamecomfort. Door de sterke 4000 mAh batterij met ondersteuning voor ASUS HyperCharge kan op één acculading extra lang gegamed worden.

Prijzen en beschikbaarheid worden later bekend gemaakt

Vodafone heeft nog geen exacte datum bekend gemaakt waarop de ASUS ROG Phone beschikbaar zal zijn in Nederland. De releasedatum alsmede de verkoopprijzen zal Vodafone op een later moment communiceren.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie