Beelden van witte Samsung Galaxy Note 9 uitgelekt

06-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De in augustus geïntroduceerde Samsung Galaxy Note 9 komt mogelijk binnenkort in een vijfde kleur beschikbaar. Uitgelekte beelden laten zien dat er ook een witte variant van de Galaxy Note 9 op komst lijkt te zijn.

Samsung presenteerde de Samsung Galaxy Note 9 in augustus in vier kleuren: Copper, Lavender Purple, Blauw met een gele S Pen en de klassieke Midnight Black uitvoering. Tech-insider Evan Blass heeft nu beelden laten uitlekken van een witte uitvoering van de Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 in het wit
Samsung Galaxy Note 9 in het wit

Een witte uitvoering van de Samsung Galaxy Note 9 is nog niet officieel beschikbaar. De uitgelekte beelden laten zien dat er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een witte versie van de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd gaat worden.

Dat er een nieuwe kleur van de Galaxy Note 9 gepresenteerd gaat worden is niet vreemd. Samsung past deze strategie bijna altijd toe om de verkoop van een bepaald model smartphone nog een extra boost te geven. Vorig jaar bracht Samsung bijvoorbeeld een speciale versie van de Galaxy Note 8 uit rondom de Olympische winterspelen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie