OnePlus 6T vanaf vandaag verkrijgbaar

06-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De veel besproken OnePlus 6T is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar. In Nederland is het toestel verkrijgbaar via Belsimpel en via de website van OnePlus.

Anderhalve week geleden heeft OnePlus haar nieuwe flagship smartphone, de OnePlus 6T, gepresenteerd. Zoals aangekondigd is het toestel vanaf vandaag nagenoeg wereldwijd officieel verkrijgbaar. In Nederland is de OnePlus 6T verkrijgbaar bij Belsimpel en via de website van OnePlus.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

De OnePlus 6T is uitgevoerd met een AMOLED beeldscherm, dat niet alleen bekend staat om haar prachtige kleurweergave, maar ook om het lage energieverbruik. Het beeldscherm meet een diagonaal van 6,41 inch, een stukje groter dan het beeldscherm van de OnePlus 6, en heeft een resolutie van 1.080 x 2.340 pixels. Voor het eerst is nu ook een vingerafdruksensor in het beeldscherm verwerkt.

High-end specificaties

De OnePlus 6T kan zich qua specificaties meten met de meest uitgebreide smartphones van dit moment dankzij de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste processor van dit moment. De OnePlus 6T komt beschikbaar in drie uitvoeringen: 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagcapaciteit, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit en 8 GB werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagcapaciteit.

Qua camera is de OnePlus 6T aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele camera, opgebouwd uit een 20-megapixel en een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde is een tweede 16-megapixelcamera geplaatst.

De OnePlus 6T is tot slot uitgevoerd met een aanzienlijk grotere 3.700 mAh accu en een snellaadfunctie. Daarnaast is de OnePlus 6T stof- en waterbestendig en daarmee bestand tegen een regenbui. Het toestel draait direct uit de doos op een op Android 9.0 Pie gebaseerde versie van het Oxygen OS.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 6T is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Belsimpel en via de website van OnePlus. Prijzen beginnen bij 559 euro voor het model met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

15-10-2018
CAT B35
01-10-2018
Sony Xperia XZ3