WhatsApp start met publieke bèta van iOS app

WhatsApp start met publieke bèta van iOS app

12-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Diensten , Messaging


Na Android is het nu ook voor mensen op het iOS besturingssysteem dat draait op iPhones mogelijk om deel te nemen aan de publieke bèta van WhatsApp. In deze publieke bèta worden nieuwe functies getest voordat ze in de officiële versie van WhatsApp verschijnen.

Voor Android gebruikers is het al geruime tijd mogelijk om deel te nemen aan de publieke bèta test van WhatsApp. Naast de officiële app, die voor Android gebruikers beschikbaar is in de Google Play Store, heeft WhatsApp ook een bèta versie van de app waarin nieuwe functies en mogelijkheden worden getest.

Deze publieke bèta versie is nu ook beschikbaar voor het iOS besturingssysteem van Apple. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via TestFlight, al zijn op dit moment alle beschikbare plekken al vergeven. Het kan zijn dat er in de toekomst nieuwe plekken vrij komen voor bèta testers.

De publieke bèta versie van WhatsApp blijkt een waardevolle bron te zijn van informatie over toekomstige functionaliteit in WhatsApp. De meeste grote en kleine toevoegingen en verbeteringen in WhatsApp worden altijd eerst in de bèta versie van WhatsApp getest en verschijnen enkele weken later in de officiële versie van WhatsApp.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie