OnePlus onthult limited edition OnePlus 6T in Thunder Purple

13-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus heeft een nieuwe kleur voor de OnePlus 6T aangekondigd: Thunder Purple. De OnePlus 6T in deze kleuruitvoering zal vanaf 15 november in gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

OnePlus heeft bekend gemaakt dat de onlangs gepresenteerde OnePlus 6T vanaf 15 november in een extra kleurstelling beschikbaar zal gaan komen. Het gaat om de kleur 'Thunder Purple'. De OnePlus 6T zal in deze kleurstelling in gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

OnePlus 6T in Thunder Purple
OnePlus 6T in Thunder Purple

Bij de Thunder Purple uitvoering van de OnePlus 6T veranderd onder verschillende kijkhoeken de kleur van de achterzijde van het toestel van diep zwart naar paars, waarbij onder bepaalde kijkhoeken een soort 'bliksemschicht' zichtbaar is. Qua specificaties wijkt de Thunder Purple uitvoering niet uit van de OnePlus 6T zoals deze in oktober werd gepresenteerd.

De OnePlus 6T is uitgevoerd met een AMOLED beeldscherm, dat niet alleen bekend staat om haar prachtige kleurweergave, maar ook om het lage energieverbruik. Het beeldscherm meet een diagonaal van 6,41 inch, een stukje groter dan het beeldscherm van de OnePlus 6, en heeft een resolutie van 1.080 x 2.340 pixels. Voor het eerst is nu ook een vingerafdruksensor in het beeldscherm verwerkt.

High-end specificaties

De OnePlus 6T kan zich qua specificaties meten met de meest uitgebreide smartphones van dit moment dankzij de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste processor van dit moment. De OnePlus 6T komt beschikbaar in drie uitvoeringen: 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagcapaciteit, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit en 8 GB werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagcapaciteit.

Qua camera is de OnePlus 6T aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele camera, opgebouwd uit een 20-megapixel en een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde is een tweede 16-megapixelcamera geplaatst.

De OnePlus 6T is tot slot uitgevoerd met een aanzienlijk grotere 3.700 mAh accu en een snellaadfunctie. Daarnaast is de OnePlus 6T stof- en waterbestendig en daarmee bestand tegen een regenbui. Het toestel draait direct uit de doos op een op Android 9.0 Pie gebaseerde versie van het Oxygen OS.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 6T in Thunder Purple is vanaf 15 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Belsimpel en via de website van OnePlus. Prijzen beginnen bij 589 euro voor het model met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws