KPN strooit met leuke cadeautjes tijdens de decembermaand

KPN strooit met leuke cadeautjes tijdens de decembermaand

21-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


KPN heeft haar decemberactie bekend gemaakt voor alle bestaande abonnees. Het is bij KPN een traditie geworden om klanten in de decembermaand te verwennen met een 'extratje'.

KPN gaat net als in voorgaande jaren klanten in de maand december verrassen met een 'extratje'. Onderdeel van het loyaliteitsprogramma zijn films, e-boeken en mobiele data, zo heeft KPN bekend gemaakt via haar website

Klanten met een mobiele aansluiting krijgen 5 GB aan data bovenop de normale maandelijkse bundel. De 5 GB is tot 31 december van het jaar te gebruiken. Daarnaast mogen mobiele klanten gratis drie e-books downloaden bij bol.com. Daarbij is keuze uit een selectie van tien e-books.

Klanten met vaste telefonie, vast internet, Digitenne en Interactieve TV kunnen eveneens drie e-books downloaden bij Bol.com. Klanten met interactieve TV kunnen daarnaast gratis één film uit het on-demand film aanbod van KPN bestellen. Daarbij is keuze uit alle beschikbare filmtitels. 

Klanten die alle diensten afnemen (vaste telefonie, internet, televisie en mobiel) kunnen gebruik maken van alle cadeautjes (5 GB extra data voor mobiel, gratis film uit het on-demand aanbod en 3 gratis e-books).
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10