WhatsApp topman Neeraj Arora verlaat Facebook

WhatsApp topman Neeraj Arora verlaat Facebook

27-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Messaging


Neeraj Arora, die al bijna sinds het begin van WhatsApp een management functie binnen WhatsApp bekleed, heeft bekend gemaakt Facebook te zullen gaan verlaten. Arora zou zich niet kunnen vinden in het privacybeleid van Facebook met betrekking tot WhatsApp.

Opnieuw heeft een hoog geplaatst persoon bij WhatsApp zijn functie aan de wilgen gehangen. Dit keer heeft Neeraj Arora bekend gemaakt Facebook te gaan verlaten. Neeraj Arora was de beoogd opvolger voor WhatsApp oprichter en CEO Jan Koum. De top van WhatsApp loopt sinds vorig jaar leeg, waarbij de oude garde, met onder andere oprichters van WhatsApp, het bedrijf verlaten.

Eerder dit jaar maakte WhatsApp oprichter Jan Koum ook al bekend Facebook te gaan verlaten, naar verluidt omdat Koum zich niet kon vinden in het beleid van Facebook ten aanzien van WhatsApp. 

Facebook heeft in de voorbije jaren diverse grotere en kleinere bedrijven overgenomen, waaronder WhatsApp, Instagram en Oculus. Bij al deze bedrijven is een vergelijkbare trend zichtbaar dat de oude garde het bedrijf verlaat, vaak ook in relatie tot onvrede over hoe Facebook omgaat met de privacy van gebruikers.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie