Motorola werkt aan Moto G6 Power met 5.000 mAh accu

Motorola werkt aan Moto G6 Power met 5.000 mAh accu

30-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Motorola gaat waarschijnlijk op korte termijn de nieuwe Moto G7 serie introduceren. Uit de jongste gegevens blijkt dat deze serie smartphones waarschijnlijk uit vier toestellen zal gaan bestaan, waaronder de bijzondere Moto G7 Power met een ongekend krachtige accu van 5.000 mAh.

Als alle geruchten kloppen, komt Motorola binnenkort op de markt met de Motorola Moto G7 Play, Moto G7, Moto G7 Plus en de Moto G7 Power. De Moto G7 serie volgt de Moto G6 serie van dit jaar op.

Over de Moto G7 Power zijn nu diverse details uitgelekt. Zo blijkt dat het toestel niet alleen een groot beeldscherm gaat krijgen (waarschijnlijk groter dan 6 inch), maar ook over een uitzonderlijk krachtige accu beschikt. Deze accu heeft een capaciteit van 5.000 mAh.

De Moto G7 Power belooft een smartphone te gaan worden voor het middenklasse segment. Het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 632 processor en draaien op Android 9.0 Pie, de nieuwste versie van Android.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de Moto G7 Power gepresenteerd zal gaan worden. Mogelijk wacht Motorola tot begin 2019 met de introductie. De komst van het toestel lijkt al wel definitief te zijn aangezien gegevens over de smartphone al bij diverse keuringsinstanties zijn aangetroffen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie