Sony Xperia XZ4 krijgt uitzonderlijk lang 'bioscoop beeldscherm'

Sony Xperia XZ4 krijgt uitzonderlijk lang 'bioscoop beeldscherm'

07-01-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Verwacht wordt dat Sony dit voorjaar gaat komen met de Sony Xperia XZ4 als opvolger voor de Xperia XZ2 en XZ3 uit 2018. Uit nieuwe informatie blijkt dat het toestel waarschijnlijk een uitzonderlijk lang 'bioscoop beeldscherm' gaat krijgen.

Wanneer Sony dit jaar haar eigen tradities voortzet, zal het bedrijf tijdens het Mobile World Congress, eind februari in Barcelona, de nieuwe Sony Xperia XZ4 gaan presenteren. Vooruitlopend op deze verwachte aankondiging, zingen in het geruchtencircuit al diverse roddels en speculaties rond over het toestel en zijn al diverse details uitgelekt.

Uit de jongste geruchten blijkt dat de Sony Xperia XZ4 waarschijnlijk een zeer groot beeldscherm van 6,5 inch gaat krijgen. Het beeldscherm is volgens de geruchten even breed als het beeldscherm in de huidige Sony Xperia XZ3, maar wel een stuk langer. Het beeldscherm zou even lang zijn als het beeldscherm in de Apple iPhone XS Max.

21:9 bioscoopscherm

Er zijn beelden uitgelekt van een frontpaneel waarvan gesuggereerd wordt dat het om het frontpaneel van de Sony Xperia XZ4 zou gaan. Ook zijn er beelden uitgelekt van een beschermcover voor het toestel. Beide laten onafhankelijk van elkaar een smal maar lang beeldscherm zien. Hieruit wordt geconcludeerd dat de Sony Xperia XZ4 waarschijnlijk een beeldschermverhouding krijgt die ook voor bioscoopschermen wordt gebruikt: 21:9. Dit resulteert erin dat films zonder enige zwarte balken op het volledige beeldscherm van het toestel bekeken kunnen worden.

Verwacht wordt dat de Sony Xperia XZ4 qua specificaties helemaal up-to-date zal zijn aan wat 2019 te bieden zal hebben. Zo wordt verwacht dat het toestel zal draaien op de Qualcomm Snapdragon 855 processor en over 6 GB werkgeheugen zal beschikken. Verder wordt verwacht dat het toestel beschikbaar zal komen in een uitvoering met 64 GB of 128 GB aan opslagcaapciteit. Tot slot wordt gesproken over een 3.900 mAh accu.

De Sony Xperia XZ4 wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress, eind februari in Barcelona, gepresenteerd.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie