Motorola introduceert nieuwe toestellen op 7 februari - foto's Moto G7 uitgelekt

24-01-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Motorola heeft de internationale pers uitgenodigd voor een introductie op 7 februari. Zeer waarschijnlijk wordt tijdens dit event de nieuwe Motorola Moto G7-serie gepresenteerd. Foto's van deze toestellen zijn al uitgelekt.

Motorola geeft ook dit jaar haar succesvolle Moto G-serie diverse opvolgers. Volgens de geruchten komen er maar liefst vier varianten van de Motorola Moto G7. Naast de Moto G7 verschijnt ook een Moto G7 Play, Moto G7 Plus en een Moto G7 Power. De toestellen worden waarschijnlijk op 7 februari gepresenteerd.

Foto's geven glimp van nieuwe Motorola Moto G7-smartphones
Foto's geven glimp van nieuwe Motorola Moto G7-smartphones

De website 91mobiles heeft de hand weten te leggen op de eerste foto's van toestellen uit de Motorola Moto G7 serie. Uit de foto's valt op te maken dat er qua vormgeving niet heel veel nieuws onder de zon is. De toestellen lijken qua uiterlijk veel op de toestellen uit de Moto G6-serie van vorig jaar. Wel zijn er diverse aanpassingen gedaan onder de motorkap.

Verschillende beeldschermen

De Motorola G7 Play (het goedkoopste model) is uitgerust met een 5,7 inch beeldscherm met 720p HD beeldschermresolutie. De Motorola G7 en Moto G7 Plus hebben beide een 6,24 inch beeldscherm met een Full HD beeldschermresolutie. De Motorola G7 Power (met de grootste accu) is uitgevoerd met een 6,2 inch beeldscherm met een 720p HD beeldschermresolutie.

Op de Motorola Moto G7 Plus na, draaien alle toestellen op de Qualcomm Snapdragon 632 processor. De Moto G7 Plus is voorzien van de Snapdragon 636 processor. De Moto G7 Play heeft 2 GB werkgeheugen, de Moto G7 Power 3GB werkgeheugen en de Moto G7 en G7 Plus 4GB aan werkgeheugen. Qua opslagcapaciteit beschikken de G7 Play en Power over 32 GB aan opslagcapaciteit, de Moto G7 en G7 Plus over 64 GB aan opslagcapaciteit.

Veel te kiezen qua camera's

Alle vier de smartphones zijn uitgevoerd met een 8-megapixel frontcamera. De frontcamera van de Moto G7 Plus heeft een diafragma van f/2.0, de andere drie toestellen een diafragma van f/2.2. De primaire camera aan de achterzijde van de vier toestellen is voor elk van de toestellen uniek. De Moto G7 Play heeft een 13-megapixelcamera met een diafragma van f/2.0, de Moto G7 Power een 12-megapixelcamera met een diafragma van f/2.2, de Moto G7 een 12-megapixelcamera en een diafragma van f/1.8 en de Motorola Moto G7 Plus een 16-megapixelcamera met een diafragma van f/1.7. Daarbij zijn de Moto G7 en G7 Plus voorzien van een extra camerasensor voor dieptemetingen en het mogelijk maken van het bokeh-effect.

Tot slot zijn alle Moto G7 smartphones, behalve de Moto G7 Power, uitgevoerd met een 3.000 mAh accu. De Moto G7 Power heeft, zoals de naam al aangeeft, een aanzienlijk grotere accu van 5.000 mAh. De toestellen zullen waarschijnlijk direct uit de doos draaien op Android 9.0 Pie.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie