Aankomend weekend onbeperkt mobiel internet voor alle klanten van Vodafone

Aankomend weekend onbeperkt mobiel internet voor alle klanten van Vodafone

11-04-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Nagenoeg alle particuliere, zakelijke, en prepaid-klanten van Vodafone kunnen aankomend weekend gratis onbeperkt mobiel internetten. Met de actie viert Vodafone de score in de P3-netwerktest.

Alle particuliere- en zakelijke abonnees van van Vodafone met een abonnement waarin een databundel actief is, alsmede prepaid klanten van Vodafone, kunnen in het weekend van 13 en 14 april onbeperkt mobiel internetten. Al het mobiele dataverkeer dat tussen 13 april 2019 vanaf 00:01 uur t/m 14 april 2019 23:59 uur wordt verbruikt, wordt niet in mindering gebracht op de databundel.

Met de actie besteedt Vodafone aandacht aan de resultaten die de provider heeft behaald in de P3-netwerktest, waarvan de resultaten vorige week werden gepresenteerd.

De actie geldt niet voor klanten van Hollandsnieuwe. Ook klanten die gebruik maken van mobiel internet via specifieke B2B APN's vallen buiten de actie. Verder geldt de actie alleen binnen Nederland. Klanten die zich in de actieperiode in het buitenland begeven betalen het dataverkeer dat buiten Nederland wordt gegenereerd vanuit hun reguliere databundel (binnen de EU) of krijgen dataverkeer los in rekening gebracht (buiten de EU).
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie