Muziek GSM Nokia 5070 in winkel en web

27-05-2007  |  de redactie


De Nokia 5070 is een lekker muziekmobieltje, een echte prijs stunter en een must voor de beginnende muziekliefhebber. Vanaf vandaag kan iedereen meegenieten van deze candybar, die nu verkrijgbaar is.

Op het web en in de winkels is de Nokia 5070 vanaf vandaag te koop, en dat is goed nieuws voor diegenen die een nieuw mobieltje zoeken met muziek capaciteiten en niet te veel willen uitgeven. Voor de echte mobiele beginner, maar met erg veel functies, is de Nokia 5070 het kleine zusje van de Nokia 5700.

Voorzien van een MP3 speler en een stereo FM radio kan de nieuwe eigenaar van de Nokia 5070 overal en altijd genieten van zijn favoriete muziek. Het 4MB geheugen biedt ruimte voor een paar muzieknummers, maar de stereo FM radio kan ten aller tijden worden gebruikt. Nokia levert standaard een bijpassende headset mee met het toestel zodat de gelukkige eigenaar van de Nokia 5070 meteen kan genieten van zijn mobieltje.

Nokia 5070
Nokia 5070

De Nokia 5070 is verkrijgbaar in twee kleuren, en wel een rood met witte variant en een blauw met witte variant. De handige navigatie toets zorgt ervoor dat de gebruiker lekker snel de menu's van het toestel kan bedienen. Naast muziek capaciteiten biedt de Nokia 5070 nog meer, en dat voor een toestel in het beginners segment. Een VGA camera met digitale zoom, zelfontspanner en de mogelijkheid om korte videofragmentjes op te nemen is ook in het candybar toestel geïmplementeerd. Met het toestel kan middels de T9 functionaliteit snel een SMS of MMS bericht getypt worden.

Nokia 5070
Nokia 5070

Middels de infrarood ondersteuning en een geïntegreerde USB poort is het mogelijk om met de Nokia 5070 bestanden te versturen en het triple-band toestel te synchroniseren met de computer. Hiernaast zijn leuke spelletjes zeker aanwezig in het toestel, dit doordat het Java applicaties kan ondersteunen. Ook handige programma's zoals een rekenmachine, wekker, agenda, foto album en de mogelijkheid om herinneringen op te slaan zijn van de partij bij dit slanke toestel.

De volledige specificaties van de Nokia 5070 kunnen bekeken worden op haar specificaties pagina. Voor een losse verkoopprijs van 108,00 euro en gratis in combinatie met een abonnement is de Nokia 5070 verkrijgbaar op het web en in de winkels.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws