Nokia 8600 Luna verkrijgbaar in UK

29-05-2007  |  de redactie


Nokia heeft haar 8600 nog niet officieel aangekondigd, maar toch is het toestel alreeds leverbaar in het Verenigd Koninkrijk. De glanzende slider uit de Sirocco serie is verkrijgbaar voor 299 pond.

De Nokia 8600, oftwel de Nokia Luna, heeft de gemoederen de afgelopen tijd vaak bezig gehouden. Ook GSM Helpdesk Nederland publiceerde regelmatig artikelen over het knappe toestel en haar specificaties. The Carphone Warehouse, wat in Nederland bekend is als The Phone House, biedt de Nokia 8600 als pre-order alreeds te koop aan in de winkels en op het internet.

Nokia 8600 advertentie
Nokia 8600 advertentie

De specificaties van de Nokia 8600 zijn erg goed te noemen voor een middenklasse toestel. Zo biedt het een 2 megapixel camera en 128 MB intern geheugen dat uit te breiden is middels geheugenkaartjes. Verder zal het quad-band toestel een stereo FM radio bieden en stereo Bluetooth ondersteuning waardoor ook draadloze stereo Bluetooth headsets gebruikt kunnen worden.

De Nokia 8600 heeft van The Carphone Warehouse de bijnaam Black Beauty gekregen en deze naam doet het toestel zeker eer aan. Het zwart glanzende materiaal waarvan het toestel is gemaakt past geheel in de 8800 series. Het toestel zal waarschijnlijk een 262.000 kleuren TFT scherm hebben, en dat staat weer in mooi contrast met de glanzende buitenkant.

Wanneer Nokia haar 8600 zal aankondigen is onbekend, eerder waren de berichten dat dit op 25 mei jongstleden zou gebeuren. Het slider toestel is alreeds bij The Carphone Warehouse verkrijgbaar voor pre-order en dit maakt het erg merkwaardig dat Nokia haar toestel nog niet heeft aangekondigd. Wanneer het toestel naar Nederland zal komen is nog onbekend.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie