Samsung E210 laat haar gezicht zien

29-05-2007  |  de redactie


De Samsung E210 is het nieuwste Samsung toestel dat uitgelekt is. Onlangs zijn verschillende Samsung toestellen uitgelekt en dit ging steevast om instap modellen. Dit is ook het geval met de E210.

De Samsung E210 is weer een nieuwe telg in de rij van uitgelekte prepaid toestellen. Ook gegoten in de vorm van een clamshell zal de Samsung E210 een leuk toestel zijn met goede functies en zal het hiernaast een goed prijskaartje bieden.

De Samsung E210 zal op de markt komen in een stijlvolle zwarte en blauwe kleur. Uitgerust met een 1.3 megapixel camera waarmee ook korte videofragmentjes gemaakt kunnen worden, maakt de Samsung E210 leuke foto's. Het is erg prettig dat Samsung het toestel heeft voorzien van 10 MB intern geheugen wat uitbreidbaar is middels MicroSD en TransFlash geheugenkaartjes.

Samsung E210
Samsung E210

Met een gewicht van slechts 82 gram voelt de Samsung E210 lekker licht aan. Het triple-band toestel heeft verder een 65.000 kleuren intern beeldscherm en een monochroom extern beeldscherm.

Samsung heeft haar E210 nog niet officieel aangekondigd. Doordat nog meer Samsung clamshell toestellen zijn uitgelekt is het de verwachting dat al deze toestellen tegelijk gepresenteerd zullen worden. Wanneer dit zal zijn is nog onbekend. Wel is bekend dat de Samsung E210 voor een losse verkoopprijs van rond de 150 euro verkrijgbaar zal zijn.



Laatste Nieuws



0 Reacties
Geef je reactie