Rode loper entree voor Samsung E840

02-06-2007  |  de redactie


De rode loper ligt al klaar voor de Samsung E840. Dit chique slider toestel betreedt vandaag namelijk de telecom winkels en webshops met haar stijlvolle en elegante verschijning.

Elegantie en zelfverzekerdheid stralen werkelijk van de Samsung E840 af. Zelfs wanneer het toestel is dichtgeschoven, en het in wezen een levenloos object lijkt, is het toestel een schittering voor de ogen. Haar stijlvolle buitenkant herbergt het mysterieuze 262.000 kleuren TFT beeldscherm, welke tot leven komt wanneer het toestel wordt opengeschoven.

Samsung E840
Samsung E840

De Samsung E840 is een middenklasse toestel en biedt heerlijke functies voor zowel de muziek- als fotoliefhebber. Allereerst is de Samsung E840 voorzien van een 2 megapixel camera, waarmee leuke snapshots geschoten kunnen worden. Deze kunnen hierna middels Bluetooth verstuurd worden, maar ook bijvoorbeels als achtergrond worden ingesteld. De nachtmodus, zelfontspanner en video opname mogelijheid zorgen voor nét dat beetje extra plezier bij het maken van foto's.

De muziekliefhebber zal het wellicht prettig vinden dat de Samsung E840 niet alleen over een muziekspeler beschikt, maar dat het ook mogelijk zal zijn om middels een draadloze stereo Bluetooth headset muziek te luisteren. Doordat de Bluetooth functie over een A2DP profiel beschikt is muziek luisteren een geheel nieuwe ervaring.

Samsung E840
Samsung E840

De veeleisende mobiele gebruiker zal ook af en toe, of misschien wel op regelmatige basis, gebruik willen kunnen maken van internet en e-mail. Met de Samsung E840 zal ook dit mogelijk zijn, daar de slider over GPRS ondersteuning beschikt en op verschillende manieren een e-mail box ingesteld kan worden. Middels de XHTML en HTML browser is het mogelijk lekker rond te browsen op het internet.

Eens in de zoveel tijd zal het voor sommige mobiele gebruikers ook prettig zijn Office bestanden op te kunnen stellen en in te kunnen lezen. Doordat het quad-band toestel is voorzien van Office ondersteuning zal ook dit tot de mogelijkheden behoren met de Samsung E840. Als laatste biedt het toestel nog handige functies als een agenda, rekenmachine, alarm, herinerringen lijst en foto album. Een spelletje spelen met de Samsung E840 is ook mogelijk daar het toestel standaard een aantal spelletjes biedt en deze ook zelf geïnstalleerd kunnen worden door de Java Applicatie ondersteuning.

De Samsung E840 doet vandaag haar elegante intrede in de winkels en webshops. Voor een losse verkoopprijs van 290,95 euro kan iedereen zelfverzekerd en chique overkomen met dit prachtige touch-sensitive toestel. De volledige specificaties van de Samsung E840 kunnen gevonden worden op haar specificaties pagina.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws