HTC lanceert revolutionaire Touch PDA

05-06-2007  |  de redactie


HTC lanceert vandaag wereldwijd een kleine en stijlvolle mobiele telefoon die innovatieve en intuïtieve touchscreen navigatie biedt. Daarom is de naam HTC Touch ook niet zo gek gekozen.

GSM Helpdesk Nederland publiceerde onlangs al enkele keren informatie over de uitgelekte HTC Elf, welke nu de vandaag gelanceerde HTC Touch blijkt. De HTC Touch is een "one of a kind" toestel met aparte kleurschakeringen en een revolutionaire technologie.

Voortbordurend op haar rijke historie van innovatie in mobiele telefoons staat de HTC Touch garant voor een uitgebreid onderzoek- en ontwikkelingsproces waarbij de vingertop een natuurlijke en intuïtieve navigatie zal bieden. De unieke manier van navigeren die in de HTC Touch is verwerkt zorgt ervoor dat zowel de stylus als de vinger gebruikt kunnen worden om een zo optimaal mogelijke manier van navigatie te kunnen bieden. Of nu een accurate stylus wordt gebruikt of een simpele vingerbeweging, de HTC Touch kan hier perfect verschil tussen uitmaken.

HTC Touch
HTC Touch

Slim, stijlvol en veelzijdig, de HTC Touch brengt een wijdse variatie aan communicatie, ontspanning en professionele mogelijkheden samen in één toestel. Zo kan het werk met het aangename worden gecombineerd. Met een enkele beweging kan snel genavigeerd worden naar de e-mail inbox, de contactpersonen, de agenda, maar zelfs ook naar de weersvoorspellingen voor de eigen woonplaats of over de gehele wereld.

De HTC Touch is het eerste toestel in de wereld dat werkt middels de zogenaamde TouchFLO technologie. Door de vinger simpelweg over het beeldscherm te slepen wordt een geanimeerd en drie-dimensionaal menu geopend, uitgaange van drie schermen: Contactpersonen, Media en Applicaties. Doorgaan naar een andere applicatie kan door een vingerbeweging naar links of rechts. Op deze manier kunnen ook het internet, documenten, berichten en contactpersonen lijst makkelijk en natuurlijk worden bediend.

HTC Touch
HTC Touch

Voorzien van de prominente functionaliteit van Windows Mobile 6 toestellen, zal de HTC Touch Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Live en de mogelijkheid om ontelbare applicaties te installeren en te gebruiken bieden. Met een grootte van slechts 99,9 x 58 x 13,9 millimeter en een gewicht van 112 gram is de HTC Touch een redelijk handzaam toestel. Het interne 64 MB RAM en 128 MB ROM geheugen kan uitgebreid worden middels MicroSD en TransFlash geheugenkaartjes. Om te zorgen dat de nieuwe eigenaar van dit innovatieve toestel meteen aan de slag kan wordt standaard een 1 GB MicroSD geheugenkaart meegeleverd.

Het beeldscherm biedt een kwaliteit die volgens de hedendaagse standaarden "normaal" genoemd kan worden. Dit betreft namelijk een 65.000 kleuren TFT scherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. HTC heeft ervoor gezorgd dat haar Touch toestel er ook even tegenaan kan wanneer het aan komt op de echte communicatie. Het candybar toestel kan namelijk tot 200 uur standby staan en de gebruiker kan er tot vijf uur mee bellen.

De HTC Touch is werkelijk een compleet toestel met alles erop en eraan. Zo biedt het triple-band toestel ook een 2 megapixel camera waarmee leuke kiekjes geschoten kunnen worden. Naast WiFi zal de Touch ook Bluetooth 2.0 ondersteunen.

In het Verenigd Koninkrijk is de HTC Touch alreeds leverbaar. In de kleuren Soft Black en Wasabi Green zal de HTC Touch later deze maand ook Nederland bereiken. Voor de volledige specificaties van de HTC Touch kunt u haar specificaties pagina raadplegen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie