YoYo mobieltje komt altijd terug

08-06-2007  |  de redactie


Experimenteren met nieuw uiterlijk en vorm van mobiele telefoons wordt door vele fabrikanten gedaan, zo ook door NEC. Het internet wordt momenteel onveilig gemaakt door het YoYo concept toestel.

De naam van het toestel zegt het eigenlijk al; het kan als echte yoyo gebruikt worden. De meeste concept toestellen komen niet op de markt en de verwachting is dat ook de YoYo phone niet op de markt zal komen, maar het is altijd leuk om te zien waar de fabrikanten mee aan het experimenteren zijn. Een gegeven wat wellicht wel terug zal komen in nieuwe NEC toestellen is de frisse en jonge kleur van de YoYo phone.

YoYo phone concept toestel
YoYo phone concept toestel

Ondanks dat de YoYo phone er zo simpel uit ziet liggen er toch wel wat handige dubbelzinnigheden aan ten grondslag. Doordat het toestel voorzien is van een muziekspeler wordt ook standaard een frisse headset meegeleverd. De kabeltjes van deze headset kunnen als een YoYo koord om het mobieltje gewikkeld worden. Hiernaast kan de gebruiker met deze koordjes ook echt YoYo-en. Bij de oordopjes is namelijk een extra ringetje vastgemaakt waarmee de gebruiker met het toestel aan de haal kan gaan.

De YoYo phone zal waarschijnlijk nooit in de winkels belanden. Echter, de YoYo phone is voortgekomen vanuit een nieuwe dimensie van entertainment. Geen spelletjes meer spelen op het beeldscherm van je mobieltje, maar spelen mét je mobieltje. GSM Helpdesk Nederland vraagt zich af wanneer we een Boomerang phone concept kunnen verwachten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie