Onbeperkt internet T-Mobile

01-09-2005  |  Tim Wijkman van Aalst


T-Mobile biedt als eerste Nederlandse mobiele aanbieder echt internet op mobiele telefoons voor een vaste prijs van € 9,50 per maand.

Onder het motto Web ’n’ Walk hebben klanten voortaan onbeperkt toegang tot het hele internet en e-mail op hun mobiele telefoon. Bij de introductie werkt T-Mobile samen met Google en Ilse Media.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: ‘Steeds meer mensen willen buitenshuis toegang hebben tot dezelfde informatie als thuis, zonder beperkingen en tegen een vooraf afgesproken bedrag. T-Mobile biedt daarom toegang tot het open internet zonder de beperkingen van een mobiel portal. Voor een bedrag van slechts € 9,50 per maand kunnen zij overal in Nederland met een mobiele telefoon op het internet surfen. Zo kunnen ze waar en wanneer ze willen vrijwel alles doen wat zij gewend zijn te doen op internet: snel informatie zoeken, het nieuws volgen, de huizenwebsite raadplegen, online bieden op tweede handsartikelen of een vakantie boeken. Met zeer laagdrempelige, directe toegang tot het internet zoals iedereen dat kent, heb je voortaan altijd internet op zak. Ons mobiele portal t-zones blijft bestaan. Gebruikers kunnen hier zonder abonnement terecht voor allerlei informatie en downloaddiensten, zoals ringtones, wallpapers en videoclips.’

Samenwerking Google en Ilse Media
T-Mobile werkt samen met Google en Ilse Media om het open mobiele internet verder vorm te geven. De meest optimale mobiele internetervaring heeft de klant met pagina’s die zijn aangepast aan de beeldgrootte van mobiele telefoons. In samenwerking met Google en Ilse Media heeft T-Mobile een echt mobiele internet-startpagina ontworpen,. Zo kunnen de gebruikers gewoon op internet zoeken met hun vertrouwde zoekmachine of gebruik maken van hun vaste startpagina, en vandaar uit de sites bezoeken zoals ze die thuis of op kantoor gewend zijn. Deze startpagina’s zijn bij uitstek geschikt voor mobiele telefoons en kunnen door alle mobiele gebruikers (ook niet T-Mobile klanten) worden gebruikt. T-Mobile biedt echt open internet, dus staat het iedereen vrij ook een andere pagina als startpagina in te stellen.

Eindelijk echt internet!
T-Mobile Pocket Internet Totaal is beschikbaar in combinatie met een Relax abonnement vanaf 150 minuten en een aantal toestellen zoals de MDA Compact, de nieuwe SDA II of een van de andere toestellen uit de T-Mobile MDA- en SDA-reeks. Deze toestellen onderscheiden zich door de grote schermen en de meest optimale browser. Voor slechts € 9,50 per maand kan de T-Mobile klant binnen Nederland gebruik maken van internet, zonder beperkingen (met andere woorden: er is geen datalimiet). Meer informatie over dit prijsplan en de toestellen is te vinden op www.t-mobile.nl, bij de T-Mobile Shops of bij een van de vele andere verkooppunten van T-Mobile.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie