Cell concept mobieltje in spotlights

28-08-2007  |  de redactie


Vandaag werd een nieuw concept mobieltje gespot, eentje die voorzien is van kleine cellen in plaats van een toetsenbord. Deze candybar brengt een geheel nieuwe gebruikservaring met zich mee.

Dat het toestel ooit op de markt zal gaan komen is zeer onwaarschijnlijk daar het een concept toestel betreft dat door een reguliere consument in Hong Kong ontworpen is. Echter, de vorm van het toestel en de cellen die als toetsenbord worden gebruikt zouden ooit wel eens in een massaproductie toestel geïmplementeerd kunnen worden.

Cell concept toestel
Cell concept toestel

Zoals op het plaatje gezien kan worden heeft dit concept toestel geen drastisch afwijkend ontwerp zoals andere concept toestellen wel eens kunnen hebben. In plaats van het gebruik van reguliere druktoetsen is het Cell concept toestel voorzien van kleine "deuken". In deze deuken, oftewel cellen, liggen de toetsjes verscholen, welke slechts aangeraakt moeten worden om het toestel te laten werken. Iedere cel heeft plaatsgemaakt voor twee toetsen, waarmee de candybar ook weer niet voorzien is van t├ę veel cellen.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat het Cell concept toestel ooit de winkels zal bereiken. Wel zou het idee van cellen in plaats van toetsen wel eens opgepikt kunnen worden door telecomproducenten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie