Mio A702 Digiwalker bevestigd

31-08-2007  |  de redactie


De Mio A702, welke omgeveer een maand geleden voor het eerst haar gezicht liet zien, werd vandaag officieel bevestigd door Mio. Tijdens de IFA in Berlijn lanceerde Mio geen nieuwe navigatie GSM's.

De Mio A702 zit eraan te komen, dat werd vandaag bevestigd door Mio. Dat het toestel nog niet gelanceerd werd tijdens de Internationale FunkAusstellung in Berlijn deze week ligt aan het feit dat nog problemen ondervonden worden in de combinatie Windows Mobile 6 en de navigatie software van de candybar.

De Mio A702 zal een erg goede speler op de markt worden in de navigatie mobieltjes. Ondanks dat Mio een redelijk kleine speler in de navigatie GSM's is, zijn de toestellen onder de echte navigatie kenners toch zeer gewild. Ook de Mio A702 mag zich tot het rijtje van gewilde navigatie toestellen rekenen, deze mobiele telefoon is namelijk zeer compleet.

De ondersteuning van Windows Mobile 6 zorgt ervoor dat de Mio A702 naast een navigatie toestel tevens een zakelijk toestel wordt. De office- en e-mail ondersteuning in combinatie met GPRS, UMTS en WiFi ondersteuning zorgen voor een snel toestel dat op het gebied van messaging er tegenaan kan.

Mio A702 Digiwalker
Mio A702 Digiwalker

De Mio A702 is een goede opvolger van de Mio A701 te noemen. De candybar is namelijk voorzien van de nieuwste software op het gebied van navigatie. De Navsteadi precisie navigatie technologie welke gebaseerd is op SiRFDiRect zorgt ervoor dat de GPS ontvanger nog nooit zo precies zijn werk heeft kunnen doen. De software van de Mio A702 werkt zo gemakkelijk dat geen handleiding meer nodig is om een route te plannen en zelfs de vrouwelijke consument zal het net zo makkelijk vinden als het doen van de was.

Naast de navigatie mogelijkheden en de zakelijke applicaties is de candybar ook nog voorzien van een relatief goede camera. De 3.2 megapixel camera is voor het zakelijke segment erg goed te noemen en is voorzien van verschillende extra functies zoals een zelfontspanner en de mogelijkheid om videofragmenten op te nemen.

Helaas deze week in Berlijn nog geen aankondiging van de Mio A702 dus, maar de officiƫle bevestiging van het toestel geeft echter wel aan dat dit niet al te lang meer op zich zal laten wachten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws