Exclusieve foto's Samsung J610

13-09-2007  |  de redactie


Ondanks dat Samsung haar J610 nog niet heeft aangekondigd is het GSM Helpdesk Nederland gelukt deze mid-end slider voor het eerst vast te leggen op de gevoelige plaat. Hier een eerste indruk.

De Samsung J610 was deze week te bewonderen in Amsterdam, waar het Koreaanse bedrijf meerdere mobieltjes toonde die nog niet eerder op foto waren vastgelegd. Zo is ook het geval met de Samsung J610, een toestel voor het middensegment van de markt welke er ontzettend stijlvol uitziet met een zilver glanzende laag.

Samsung J610
Samsung J610

In april van dit jaar lanceerde Samsung geheel onverwacht en onopvallend haar Samsung J600. Onlangs liet Samsung weten deze prachtige slider voorlopig niet in Nederland uit te brengen, een nieuw lid van de Samsung J-series was deze week echter wel areeds te vinden tijdens het dealer evenement van Samsung. Zou Samsung dit toestel dan wel op de markt brengen? De tijd zal het natuurlijk leren.

De Samsung J610 is, wanneer we de specificaties van de slider bekijken, een echte middenklasser. Aan de achterkant van het toestel is namelijk een 2 megapixel camera geplaatst en het toestel is voorzien van Bluetooth ondersteuning zodat foto's snel kunnen worden doorgestuurd. De GPRS en WAP ondersteuning zorgen voor de internet en e-mail ondersteuning, al zal dat middels deze verbinding ietwat traag verlopen.

Samsung J610
Samsung J610

Het toetsenbord van de Samsung J610 is geheel in stijl met dezelfde zilveren laag als de rest van het toestel. Hiernaast vormt het blauwe backlight dat achter de toetsen is geplaatst een mooi contrast. De Samsung J610 zal beschikken over een muziekspeler, gegevens over de hoeveelheid geheugen en of deze uitbreidbaar is zijn echter nog niet bekend.

De Samsung J610 zou aan het einde van 2007 in de winkels moeten liggen. De Koreaanse fabrikant heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd, wanneer dat wel het geval is zal GSM Helpdesk Nederland u uiteraard op de hoogte houden. De losse verkoopprijs van de Samsung J610 zal uiteindelijk rond de 235 euro liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie